Today.ua

Ольга Фреймут показала фото з нестаріючою мамою в її день народження

Ольга Фреймут поділилася фотографіями та відео зі святкування 59-го дня народження своєї мами. Шанувальники прийшли у захват, побачивши, наскільки чудовий має вигляд Алла Коник. За святковим столом в київському ресторані зібралися найрідніші люди телеведучої.

22 грудня 2020 року Ольга Фреймут разом зі своєю сім'єю відправилася в азійський ресторан в українській столиці, щоб відсвяткувати день народження улюбленої мами.

На кадрах, котрі колишня ведуча програми «Ревізор» показала в Інстаграм-сторіз, можна побачити чоловіка зірки Володимира Локотко і двох її маленьких дітей - 4-річного сина Валеру і 3-річну дочку Євдокію. Проте вся увага підписників була прикута до Алли Коник, в дівоцтві Фреймут. Жінка має чудовий вигляд і може похвалитися стрункою фігурою і молодим доглянутим обличчям. Фанати тут же підкреслили, наскільки Алла та Ольга схожі. Відразу стало зрозуміло, від кого телеведуча успадкувала свою прекрасну зовнішність.

«Мамочка, з днем народження. Божої ласки», - підписала один зі знімків із зображенням мами Ольга Фреймут.

Цікаво те, що в азійському ресторані маленький син зірки їв, як і дорослі, паличками. Екс-ведуча шоу «Хто зверху» відзначила, що привчає хлопчика їсти правильно.

«Валерію важливо їсти правильно. Сьогодні освоїв ось такі прибори», - зазначила Ольга Фреймут.

Шанувальникам дуже приємно спостерігати за родиною артистки. Особливо публіка захоплена інтелігентністю й освіченістю рідних Ольги. Нагадаємо, Ольга Фреймут дала пораду українським жінкам, як доглядати за собою під час пандемії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ