Today.ua

“Незадоволена“: відверте фото Насті Каменських у мінібікіні жорстко розкритикували у Мережі

Настя Каменських продовжує епатувати публіку, яка розлютилася на неї чи за величезну кількість відвертих фото в купальниках, чи через заздрість, що вона вже не перший тиждень відпочиває в Мексиці. Проте зірка отримує величезну кількість злісних коментарів, особливо під своїм новим пікантним знімком у бікіні.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська співачка поділилася фотографією в гарному купальнику ніжного пастельного відтінку з трендовими зав'язками. Настя Каменських зігнулася так, щоб її ноги і талія візуально здавалися тоншими, а сідниці і груди – більшими. Артистка залишила волосся розпущеним, відмовилася від макіяжу та одягла милі літні аксесуари.

Проте підписники ополчилися проти виконавиці, нарікаючи на те, що Насті Каменських більше нічого показати, крім своєї "ж" та "п". Дехто навіть припустив, що артистка настільки незадоволена сексуально, що потребує суспільного схвалення.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

"Фото жахливе", "Та зніми їх вже", "Невдале фото", "Занадто відверто", "Настя, закінчуй", "Наступне фото без них", "Як-то невдало в нижній частині", "Мда, плавки- то світяться. Не зрозумію, до чого це", "Незадоволена, молодого треба і знімків таких не буде", "А шо Потап, ... не ревнує?" – пишуть фоловери.

Нагадаємо, Настя Каменських у в'язаній сукні крупним планом показала пружні сідниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ