Today.ua

«Невже будуть нові пісні?»: Олег Винник заінтригував фанатів новинами

Олег Винник пообіцяв шанувальникам «бомбастичні» емоції від новорічного концерту на українському телеканалі. Фанати припустили, що артист представить нову пісню і дебютує з нею в рамках концерту «Новорічна ніч на каналі «Україна».

В особистому Інстаграм-акаунті український співак опублікував серію фотографій, зроблених під час запису святкового концерту. В ході програми Олег Винник змінить кілька ефектних нарядів. Зірку можна буде побачити в його класичній шкіряній куртці, а також в сріблястому пуховику.

«Новорічна ніч на каналі «Україна» обіцяє бути бомбастичною! Дивіться 31 грудня о 20:00», - підписав публікацію Олег Винник.

Фанатки залишилися під враженням, як завжди, залишивши масу натхнених коментарів під публікацією артиста.

«Невже будуть нові пісні? Ну хоч одна! Вау !!», «Олег Анатолійович, ви як завжди нереальний !!! Шалено чекаємо саме Вас в ефірі», «Який же ви красавчик», «Дивлячись на такі прикольні фото, буде гаряче», «Обов'язково буду дивитися, таке неможливо пропустити», «Так і серце зупинитися може», «Пристрасний, вогненний і дуже милий Олег !!!», - пишуть прихильниці.

Нагадаємо, дружина Олега Винника приєднається до чоловіка і виступить перед українцями в новорічну ніч. Ось тільки не як бек-вокалістка, а як самостійна артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ