Парові котлети виходять ніжними, соковитими та корисними для здоров'я. Пропонуємо вам приготувати котлети на пару з курячого філе за найпростішим і найшвидшим рецептом.
Курячі котлети на пару
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе
- 4 цибулини
- 3 часточки часнику
- 0,5 білого батона
- 2 яйця
- 4 ст. л. сметани
- 1 пучок свіжої зелені
- 1 л води
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
З хліба зріжте скоринки, м'якуш розкришіть і складіть в миску. Залийте невеликою кількістю води та дайте постояти хвилин десять, потім відіжміть.
Популярні зараз
Філе курки, цибулю та часник наріжте невеликими шматочками, пропустіть разом із розм'якшеним хлібом через м'ясорубку.
Додайте до фаршу сметану, яйця та рубану зелень. Приправте за смаком сіллю та меленим чорним перцем. Ретельно перемішайте та відбийте, щоб видалити бульбашки повітря з котлетної маси.
Поставте на плиту каструлю, налийте воду та доведіть до кипіння. Зверху встановіть сито, викладіть котлети, готуйте близько півгодини на пару. Також можна готувати котлети на пару в мультиварці, встановивши режим "Пароварка".
Смачного!
Приготуйте також рубані котлети з курячого м'яса. Рецепт смачної страви з ресторанного меню.