Ніжні відбивні з хрусткою скоринкою: секретний інгредієнт зробить м'ясо соковитим

Автор: Шевченко Лилия

Багато господинь не наважуються приготувати відбивні, оскільки страва нерідко виходить сухою і жорсткою. Рецепт відбивних у клярі із секретним інгредієнтом дозволить радувати домашніх та гостей смачною та соковитою м'ясною закускою.

Ніжні відбивні з хрусткою скоринкою: секретний інгредієнт зробить м'ясо соковитим - today.ua

М'ясні відбивні у клярі

Інгредієнти:

  • 1 кг м'яса (куряче філе або свинина)
  • 3-4 курячі яйця
  • 4 ст. л. борошна
  • Сіль та мелений чорний перець за смаком
  • Панірувальні сухарі (секретний інгредієнт)

Спосіб приготування:

М'ясо наріжте тонкими пластинками (близько 1 см завтовшки), обсушіть паперовими рушниками з усіх боків кожен шматочок. Розкладіть скибочки на дошці, накрийте харчовою плівкою і добре відбийте спеціальним молоточком з двох сторін. Ніжні відбивні з хрусткою скоринкою: секретний інгредієнт зробить м'ясо соковитим У мисці збийте яйця виделкою до однорідності, посоліть і поперчіть до смаку. Обваляйте шматочки м'яса в борошні, зануріть у яєчний кляр, а потім обваляйте в сухарях.

Популярні зараз

У Києві є житлові масиви, які мобілізація обминає: працівники ТЦК туди не навідуються, - The Guardian

Працюючі пенсіонери не отримають у травні доплати за стаж: названа причина

Половина чиновників втрачає бронювання від мобілізації: кого заберуть на війну

Тариф на електроенергію у травні залишили по 2,64, але частина населення буде платити за іншою ціною

Смажте відбивні на олії з двох сторін по три-чотири хвилини. Завдяки «шубці» з панірувальних сухарів м'ясо не втрачатиме вологу під час приготування, відбивні вийдуть соковитими та ніжними.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також курячі відбивні за бабусиним рецептом. Секретний спосіб смаження соковитих биточків.