Багато господинь не наважуються приготувати відбивні, оскільки страва нерідко виходить сухою і жорсткою. Рецепт відбивних у клярі із секретним інгредієнтом дозволить радувати домашніх та гостей смачною та соковитою м'ясною закускою.
М'ясні відбивні у клярі
Інгредієнти:
- 1 кг м'яса (куряче філе або свинина)
- 3-4 курячі яйця
- 4 ст. л. борошна
- Сіль та мелений чорний перець за смаком
- Панірувальні сухарі (секретний інгредієнт)
Спосіб приготування:
М'ясо наріжте тонкими пластинками (близько 1 см завтовшки), обсушіть паперовими рушниками з усіх боків кожен шматочок. Розкладіть скибочки на дошці, накрийте харчовою плівкою і добре відбийте спеціальним молоточком з двох сторін.
Смажте відбивні на олії з двох сторін по три-чотири хвилини. Завдяки «шубці» з панірувальних сухарів м'ясо не втрачатиме вологу під час приготування, відбивні вийдуть соковитими та ніжними.
Смачного!
Приготуйте також курячі відбивні за бабусиним рецептом. Секретний спосіб смаження соковитих биточків.