Today.ua

Ніжні відбивні з хрусткою скоринкою: секретний інгредієнт зробить м'ясо соковитим

Багато господинь не наважуються приготувати відбивні, оскільки страва нерідко виходить сухою і жорсткою. Рецепт відбивних у клярі із секретним інгредієнтом дозволить радувати домашніх та гостей смачною та соковитою м'ясною закускою.

М'ясні відбивні у клярі

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

М'ясо наріжте тонкими пластинками (близько 1 см завтовшки), обсушіть паперовими рушниками з усіх боків кожен шматочок. Розкладіть скибочки на дошці, накрийте харчовою плівкою і добре відбийте спеціальним молоточком з двох сторін. У мисці збийте яйця виделкою до однорідності, посоліть і поперчіть до смаку. Обваляйте шматочки м'яса в борошні, зануріть у яєчний кляр, а потім обваляйте в сухарях.

Смажте відбивні на олії з двох сторін по три-чотири хвилини. Завдяки «шубці» з панірувальних сухарів м'ясо не втрачатиме вологу під час приготування, відбивні вийдуть соковитими та ніжними.

Смачного!

Приготуйте також курячі відбивні за бабусиним рецептом. Секретний спосіб смаження соковитих биточків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ