Today.ua

Ніжний домашній майонез без яєць – простий рецепт корисної заправки для салатів

Магазинний майонез не рекомендують вживати дієтологи, тому що в ньому містяться безліч підсилювачів смаку, харчових добавок та "єшок". Найкраще приготувати улюблену заправку для салатів та бутербродів самостійно. Враховуючи, що зараз яйця в деяких регіонах стали дефіцитним товаром або коштують шалені гроші, пропонуємо вам спробувати рецепт на молоці.

Ніжний домашній майонез без яєць – простий рецепт корисної заправки для салатів

Складові:

Спосіб приготування:

  1. У чаші для блендера або мисці збиваємо молоко з маслом.
  2. Занурювальний блендер або блендер з віночками опускаємо на дно посуду і збиваємо, поступово піднімаючи вгору, то опускаючи вниз.
  3. Додаємо цукор, сіль, лимонний сік та гірчицю та збиваємо.
  4. Ніжний домашній майонез із молока можна зберігати у щільно закритому посуді протягом п'яти днів у холодильнику.

Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати пиріг з яблуками на сковороді – простий рецепт ідеального десерту за 30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ