Today.ua

Ніжний манікюр до Дня закоханих: кращий дизайн до 14 лютого

Манікюр до Дня закоханих повинен бути виконаний за всіма канонами свята. Йдеться про ніжні пастельні відтінки рожевого, плавні лінії та романтику. Пропонуємо вам найвдаліші дизайни нейл-арту до 14 лютого.

День всіх закоханих вже зовсім скоро. 14 лютого всі ми зануримося в атмосферу любові й турботи, щоб подарувати найближчим особливу увагу. Дівчата вже, напевно, записалися до свого нейл-майстру, щоб оновити свої нігтики до важливого свята. Якщо ви все ще перебуваєте в пошуку ідеї для манікюру, ми зібрали для вас 5 кращих дизайнів, присвячених Дню всіх закоханих.

5 ідей ніжного манікюру до Дня закоханих 2021

Написи

Прикрасьте свої нігті найголовнішим словом - LOVE. А на другій руці на вказівному середньому і безіменному можна написати свої ініціали - наприклад, А+В. Або ж А+В = (зображення серця).

Один тон

Немає нічого кращого за одним колір - він не зобов'язує, і буде доречний навіть після свята. Вибирайте будь-який відтінок - від яскраво-червоного до пастельно-ніжного рожевого.

Візерунки

Візьміть за основу кілька відтінків любові (червоний-рожевий) і перетворіть ваші нігті в мистецтво.

Малюнки

Зобразіть на ваших нігтях до Дня всіх закоханих троянди, губки, шоколад, каблуки - все те, що у вас символізується зі святом.

Чирвова карта

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Відмінна ідея на прозорому лаку зобразити карти червової масті. Можна обмежитися тільки тузом, або дамою з королем, а може тільки молоденьким валетом.

Пропонуємо вам також розглянути манікюр з сердечками до Дня всіх закоханих. Ми підібрали 3 варіанти безпрограшного дизайну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ