Today.ua

Ніколи не вийдуть з моди: три стильні стрижки боб на середнє та коротке волосся

Попри те, що якісь зачіски з роками набувають популярності, якісь стають менш актуальними, існує вічна класика, яка ніколи не вийде з моди. Щобільше, три ці стрижки на середнє і коротке волосся залишаються в тренді завжди - з року в рік.

Три стильні боби на середнє і коротке волосся

Французький боб

Злегка недбала і кокетлива. Найчастіше довжиною до підборіддя (але буває і до плечей) і з укороченою химерною чілкою. Така зачіска вигідно підкреслює вилиці, а також чудово підійде дівчатам з тонким волоссям, оскільки візуально надає об'єму та густоти. Французький боб не складно укладати, достатньо лише фена та круглого гребінця.

Боб А-силуету

Така зачіска робиться під кутом, тобто волосся ззаду коротше, а до переду подовжується. Боб А-силуету чудово підходить для всіх типів волосся та форм обличчя. Гарно виглядатиме, якщо вирівняти локони утюжком або під час сушіння феном круглим гребінцем підкручувати кінці всередину.

Шеггі-боб

Градуйована стрижка з тонкими кучерями різної довжини. Найкраще підходить власницям кучерявого волосся. Завдяки особливій техніці, волоски будуть красиво завиватися в різні боки. Після миття на волосся можна нанести укладальний засіб для кучерявого волосся і дати їм самим висохнути або висушити феном.

Пропонуємо вам також спробувати прості в укладанні, але дуже красиві – три ідеальні зачіски для спекотного літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ