Today.ua

“Жаліти ніхто не буде“: Оля Полякова закликала білорусів відмовитися від війни з Україною

Оля Полякова виступила зі зверненням до білорусів, закликаючи військових, матерів і дружин виступити проти цієї війни, проти того, щоб чоловіки йшли помирати за рішенням двох старих і божевільних політиків.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська співачка, яка залишила Київ і вирушила в безпечне місце, звернулася до своїх шанувальників.

"Я в черговий раз хочу записати відео, щоб запобігти черговому лиху. Протягом найближчих двох днів Республіка Білорусь вступить у війну з Україною на стороні Російської Федерації. Рішення прийняте керівництвом Білорусії. Лукашенко ухвалив рішення, незважаючи на опір з боку рядових військових та жителів – простих білорусів. Народ кидають у криваву бійню, адже Україна показала, що знищуватиме всіх, хто прийде на нашу землю. Білорусів жаліти ніхто не буде", - наголосила Оля Полякова.

Артистка звернула увагу, що народ Білорусії ніде не воював і не має бойового досвіду. Але найголовніше, що вони не мають причин для цієї війни.

"Білоруський народ стане гарматним м'ясом у цій війні на території України. Такого сценарію не можна допустити. Білоруські солдати повинні відмовитися воювати в Україні. Нехай Коля Лукашенко воює!Нехай воює його син.Чому він має насолоджуватися життям, величезними накраденими грошима, а ви повинні йти воювати і гинути.За що? За кого? Білоруси! Білоруські матері та дружини, ви повинні врятувати своїх чоловіків, не відправляйте їх на війну, виходьте на акцію протесту, пишіть у соцмережах, говоріть знайомим. Робіть що завгодно, аби білоруських чоловіків не вбили на нашій землі. Білоруси ніколи не були окупантами – не ставайте ними і тепер", – уклала Оля Полякова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нагадаємо, Алан Бадоєв прокоментував святкування річниці окупації Криму в Росії: "Сучасний Гітлер зібрав свою секту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ