Today.ua

Шкарпетки в подарунок і пейнтбол: Потап показав, як відсвяткував день народження сина

Потап та Ірина Горова вчора, 6 вересня, відсвяткували 13-й день народження свого спільного сина. Після розлучення парі вдалося зберегти дружні відносини, щоб виховувати дитину в правильній атмосфері.

В особистих облікових записах в Інстаграм-сторіз експодружжя показали, як пройшло свято. Разом зібралася вся родина: Потап, Ірина Горова і їх батьки (бабусі і дідусі іменинника), дочка продюсера від попередніх стосунків і друзі Андрія.

"13 років щастя! Люблю дуже. Будь щасливим і глибоким, - зазначила співзасновниця продюсерського центру MOZGI Entertainment. - Потап спасибі тобі за Андрія і смішні історії з мого життя".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gorovaya Irina (@gorovaya_irina)

Свято пройшло в одному зі столичних закладів. Після щільного обіду іменинник отримав подарунки: друзі йому вручили шкарпетки зі смішним малюнком, а також Андрію подарували дитячий пістолет ZM 26, що стріляє пластмасовими кульками. Коли діти побігли на балкон, випробувати іграшку, зоряний татко попередив, що по живим істотам стріляти не можна. Після цього діти вирушили стрибати на батуті, постріляти в пейнтбол, а наостанок перекусили святковим тортом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

Також Потап приголомшив публіку спільним фото з мамою. 63-річна Людмила підкорила шанувальників свого зоряного сина красою, молодістю і стилем. Нагадаємо, влітку син Потапа відпочивав в англомовному таборі в Карпатах. Стало відомо, у скільки співакові обійшлася путівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ