Нові інгредієнти: що додати в “Олів'є“ для приголомшливого смаку

Автор: Леся Ловіцька

"Олів'є" – найулюбленіший салат багатьох українців. Без нього важко уявити святковий стіл. Смачна і ситна страва часто готується і у будній день, щоб побалувати себе. Спробуйте урізноманітнити її новими інгредієнтами, щоб отримати незвичайний смак.

Нові інгредієнти: що додати в “Олів'є“ для приголомшливого смаку - today.ua

Рецепт "Олів'є" добре відомий більшості господарок. Вам знадобляться:

  • 4 курячі яйця;
  • 4 картоплини;
  • 1 велика солодка морква;
  • банка консервованого горошку;
  • 300 г вареної ковбаси або м'яса;
  • 4 солоних огірки;
  • цибулина;
  • майонез.

Відваріть картоплю, моркву та яйця, наріжте їх дрібним кубиком разом з ковбасою, цибулею та огірками. Додайте горошок, з якого потрібно злити воду.

Заправте "Олів'є" майонезом і відправте на годинку у холодильник. Охолоджена страва буде ще смачнішою.

Популярні зараз

Названо тариф на електроенергію з 1 травня

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Мінімальну зарплату українським суддям з ВРП підвищили до 236 тысяч гривен

ГУР атакувало завод з виробництва стратегічних бомбардувальників Ту-22М у Казані

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Нові інгредієнти: що додати в “Олів'є“ для приголомшливого смаку Сіль, спеції та зелень здатні урізноманітнити смак. Можна використовувати такі добавки, які трохи змінять звучання основних інгредієнтів.

  • огірки можна замінити свіжими – смак страви стане більш свіжим та літнім;
  • кисло-солодке яблуко, з яким салат буде пікантнішим;
  • квасоля надасть салату бархатистості і ніжності: її можна використовувати як консервовану, так і відварену;
  • смажені гриби – оптимально використовувати лисички та печериці.

В "Олів'є", як і в багато інших салатів, краще додавати домашній, а не магазинний майонез. Нагадаємо, як приготувати його лише за п'ять хвилин.