Today.ua

“Ніжки стрункі як у дівчини“: Алла Пугачова у міні-шортах визвала фурор у Мережі

Співачка Алла Пугачова постала у несподіваному образі. Знаменита артистка позувала в екстремально короткому білому вбранні.

Виконавиця хіта "Миллион алых роз" зараз разом із чоловіком та дітьми перебуває в Ізраїлі. Російські знаменитості залишили свою батьківщину після її повномасштабного нападу на Україну. Алла Пугачова та Максим Галкін зазнали цькування у РФ через свою антивоєнну позицію. Однак вони не сумують і насолоджуються літом за кордоном.

Примадонна склала ефектний курортний аутфіт. На одяглася у білий топ та міні-шорти, які підкреслили її стрункі ноги. Зірка доповнила вбрання сорочкою в тон та кедами. Пугачова позувала без макіяжу та з лаконічним укладанням.

Поп-діва вирівняла волосся і зробила нюдовий манікюр. Вона прийняла вигідну позу для зйомки та виставила одну ногу вперед.

Алла Борисівна знялася у кімнаті з панорамними вікнами. Співачка посміхалася у камеру. Виявилося, що фотографом виступила її 8-річна дочка Ліза. Цікавим знімком поділився Галкін.

"Алла очима Лізи. Фотограф Ліза Галкіна", - зазначив чоловік артистки.

Алла Пугачова рідко виходить на зв'язок із шанувальниками. Її новий look викликав ажіотаж у Мережі.

"Алла як дівчина струнка!", "На висоті, як завжди. Яка світла!", "Ось це ноги, красиві", "Ідеально виглядає у своєму віці", "Вогонь", "Шикарна, щастя вам", "Ви круто схудли, так тримати", "Ніжки стрункі як у дівчинки", - емоційно прокоментували фанати.

Нагадаємо, у Пугачової та Галкіна двоє дітей – близнюки Ліза та Гаррі. У артистки також є старша донька Христина Орбакайте від минулих стосунків.

Пугачова з родиною проживала у розкішному замку у підмосковному селі Грязь. Стало відомо, що пара має намір продати особняк у Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ