Обід для холостяка: як приготувати смачне куряче рагу за півгодини

Автор: Леся Ловіцька

Рагу – смачна та корисна страва, яку можна швидко приготувати без особливих кулінарних навичок. Основа ароматної страви – овочі, які чудово поєднуються з будь-яким м'ясом, яке є під рукою.

Обід для холостяка: як приготувати смачне куряче рагу за півгодини  - today.ua

Обід має бути ситним, щоб зарядити нас енергією. Багатьом чоловікам лінь готувати, а дружина відсутня вдома чи в принципі. Холостяки точно оцінять рагу з куркою, що готується за 30 хвилин.

Зверніть увагу, що курятину можна замінити свининою, телятиною або кролятиною. Скажімо по секрету – якщо немає м'яса, підійдуть навіть сосиски або шинка, яку помітили у холодильнику.

В ідеалі нам знадобиться одне куряче філе, цибулина, морква, кілька зубчиків часнику, кілька різнокольорових болгарських перців, маленька молода капуста, банка консервованої кукурудзи та оливкова олія. Спеції: сіль, перець, каррі, куркума, паприка – за смаком.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Готується страва дуже просто. Обсмажуйте курку в чаші мультиварки разом із цибулею та морквою, нарізаною на кубики або натертою на тертці. Додайте нашатковану капусту та інші овочі разом зі спеціями.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Обід для холостяка: як приготувати смачне куряче рагу за півгодини Виберіть режим тушкування. Готове рагу багатьом смакує більше у холодному вигляді.

Рецепт видався складним і готувати все одно довго? Тоді скуштуйте найшвидшу страву – яєчню із секретним інгредієнтом.

Головне