Today.ua

Обід для холостяка: як приготувати смачне куряче рагу за півгодини

Рагу – смачна та корисна страва, яку можна швидко приготувати без особливих кулінарних навичок. Основа ароматної страви – овочі, які чудово поєднуються з будь-яким м'ясом, яке є під рукою.

Обід має бути ситним, щоб зарядити нас енергією. Багатьом чоловікам лінь готувати, а дружина відсутня вдома чи в принципі. Холостяки точно оцінять рагу з куркою, що готується за 30 хвилин.

Зверніть увагу, що курятину можна замінити свининою, телятиною або кролятиною. Скажімо по секрету – якщо немає м'яса, підійдуть навіть сосиски або шинка, яку помітили у холодильнику.

В ідеалі нам знадобиться одне куряче філе, цибулина, морква, кілька зубчиків часнику, кілька різнокольорових болгарських перців, маленька молода капуста, банка консервованої кукурудзи та оливкова олія. Спеції: сіль, перець, каррі, куркума, паприка – за смаком.

Готується страва дуже просто. Обсмажуйте курку в чаші мультиварки разом із цибулею та морквою, нарізаною на кубики або натертою на тертці. Додайте нашатковану капусту та інші овочі разом зі спеціями.

Виберіть режим тушкування. Готове рагу багатьом смакує більше у холодному вигляді.

Рецепт видався складним і готувати все одно довго? Тоді скуштуйте найшвидшу страву – яєчню із секретним інгредієнтом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ