Обід за півгодини: рецепт соковитих м'ясних ватрушок з сиром

Автор: Леся Ловіцька

Ватрушки багато готуває на дріжджовому тісті. Вони, безумовно, смачні, але доведеться провести кілька годин на кухні. Спробуйте швидкий рецепт: вам знадобляться прості інгредієнти та всього 30 хвилин.

Обід за півгодини: рецепт соковитих м'ясних ватрушок з сиром - today.ua

Зайняті господині оцінять ситні ватрушки із сиром, які можна приготувати на обід. Для тіста візьміть 200 г борошна, 400 г курячого фаршу, 50 г твердого сиру, одне куряче яйце, цибулину, 100 мл натурального йогурту, сіль і спеції за смаком.

Поріжте цибулю дрібно, додайте фарш, тертий сир, йогурт та яйце. Після цього невеликими порціями вводьте борошно в тісто. Посоліть і поперчіть, добре перемішайте інгредієнти. Слід отримати однорідну масу. Потім застелить деко пергаментним папером.

Намочіть руки та сформуйте кульки середнього розміру. Зробіть у них заглиблення та відправте в духовку. Майбутні м'ясні ватрушки потрібно випікати близько 20 хвилин при температурі 180 градусів. Бажано використовувати режим конвекції.

Популярні зараз

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Обід за півгодини: рецепт соковитих м'ясних ватрушок з сиромГотові ватрушки необхідно дістати, покласти в заглиблення начинку. Вона складається з тертого сиру, змішаного із петрушкою. Зелень краще мілко подрібнити. Відправте страву до духовки ще на п'ять хвилин. Готово!

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Намагайтеся потерпіти і не куштувати гаряче тісто – зачекайте, поки воно охолоне. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати на обід вареники з вишнею. Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, який секретний інгредієнт треба додати у начинку.