Today.ua

“Дуже молода“: нове фото Ектора із “МастерШеф“ з коханою активно обговорюють у Мережі

Відомий ресторатор Ектор Хіменес-Браво продовжує інтригувати публіку спільними фото зі своєю коханою, поступово відкриваючи її обличчя дедалі більше. Цього разу шанувальники звернули увагу, що обраниця незмінного ведучого шоу "МастеШеф" набагато молодша за нього.

В особистому обліковому записі в Інстаграм колумбійський шеф опублікував рідкісне фото з коханою. Знімок зроблений ще до війни у його розкішному котеджі в Ірпені. До речі, рестораторові дуже пощастило, адже район, де є його будинок, зовсім не постраждав під час окупації.

У кадрі Ектор Хіменес-Браво та його кохана постали разом на ліжку одягнені у махрові халати. Вони лежать обійнявшись і з посмішками дивляться на свого домашнього вихованця. Обраниця ресторатора справді набагато молодша за нього, дівчині на вигляд не більше 25 років. У неї красиве темне волосся і струнка фігура. Шанувальники припускають, що це може бути brand-manager Альона Соїр.

"Сумую за нашими сімейними вечорами", - зазначив у публікації ведучий "МастерШеф".

Ектор Хіменес-Браво розповів, що з початку війни він та його кохана знаходяться далеко один від одного, оскільки ресторатор зараз працює у Києві, а його дівчина за кордоном у безпеці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

"Давно хотіла побачити вашу кохану", "50 та 25 років", "Схожа на ведучу "Сніданку з 1+1", "Красива пара. Бажаю вам сімейного щастя", "Ви дуже схожі зовні з вашою коханою. Дві половинки одного цілого", "Скільки їй років?", "Ектор давайте одружуйтеся!", "А хто ця чарівна незнайомка? Я щось пропустила?", "О, Екторе, та покажіть вже її!", "Нікого не збентежило, що вона дуже молода, а він якось за віком їй не альо?" - пишуть користувачі в коментарях.

Поки що Ектор Хіменес-Браво не розкриває особистість коханої. Суддя "МастерШеф" нарік на те, що раніше вже обпікся, коли виставляв своє особисте життя на загальний огляд.

Нагадаємо, ведучий шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво вставив собі гормональні імплантати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ