Today.ua

Окупанти роздягали до трусів: Андрій Бєдняков розповів, як його близькі втекли із Маріуполя

Андрій Бєдняков висловився про звірства, які творять російські солдати на окупованих територіях України. Колишній ведучий шоу «Орел і Решка» розповів про трагічні події у своєму рідному Маріуполі.

Актор та шоумен оцінив ситуацію за сходом України після нападу росіян. Вона виявилася набагато гіршою, ніж у Київській області (Гостомелі, Ірпені та Бучі). Андрій наголосив, що окупанти всіма силами намагаються приховати сліди своїх злочинів. Бєдняков шокував одкровеннями про дії рашистів. Йому розповіли та показали, як збирають тіла загиблих та куди їх скидають.

"У Маріуполі був жах. Деякі, хто виїжджав звідти, днями не могли розмовляти. Їм було важко. Потрібен час", - поділився артист.

Андрій уточнив, що його близькі намагалися втекти із окупованого Маріуполя. Спочатку люди мали можливість виїхати і уникнути життя в блокадному місті. Проте багато хто не знав, що проводилася евакуація.

Бєдняков розповів, що його друг понад тиждень витратив на дорогу із Росії в Україну. Його не випускали до нашої країни, тому довелося перетнути всю територію РФ, щоб опинитися в Європі.

Розповідав, що роздягали до трусів, якщо не повністю. Прискіпливо розглядали всі татуювання. Шукали серед людей українських військових. Наприклад, морських піхотинців чи бійців Азова. У телефонах нишпорилися", - поділився Андрій у програмі "Денисів TIME. Війна".

Раніше Бєдняков розповів про своє горе. Його мати померла у Маріуполі, не витримавши постійних обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ