Today.ua

Оксана Марченко показала свого змужнілого сина Богдана від першого шлюбу

Оксана Марченко відзначає день народження старшого сина. Богдану Марченко виповнилося 24 роки. Своєму первістку дружина Віктора Медведчука присвятила зворушливі слова, а також показала рідкісне фото з онуком.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська телеведуча опублікувала серію фотографій, показавши свого старшого сина. Першу дитину зірка народила в шлюбі з засновником і генеральним директором інтернет-провайдерської фірми «Глобал Юкрейн» Юрієм Коржем. Богдан з'явився на світ у 1997 році і сьогодні, 27 серпня, відзначає 24-й день народження.

"Я не пам'ятаю, чи говорила раніше, що багато моїх досягнень як земної людини пов'язані з твоїм народженням. Найголовніше - я стала сильнішою і сміливішою! Можливо, я не найкраща мати на світі і до сих пір відчуваю докори сумління, що не завжди була поруч, коли тобі було складно, але я завжди молилася за тебе, а ти став справжнім Чоловіком!" - зазначила горда матуся.

Наскільки відомо хлопець навчався за кордоном, а зараз щасливий в шлюбі. У березні 2021 року Богдан Марченко вперше став батьком. На світ з'явився хлопчик, перший онук Оксани Марченко, якого назвали на честь дідуся Віктором.

Зірка шоу "Україна має талант" зазначила, що її син виріс розумним, вихованим і шляхетним чоловіком, і що він завжди може знайти підтримку в її будинку.

"Якщо будуть проблеми або складні питання, чи просто комусь захочеться подзвонити, - ти знаєш мій номер ... Але в цьому році у тебе з'явився конкурент, і я вже не знаю, чий дзвінок прийму раніше і кого люблю більше ... у тебе поки єдина перевага - у нього ще немає телефону. Люблю тебе", - написала Оксана Марченко.

Нагадаємо, Оксана Марченко привітала українців з Днем Незалежності: "Бенкет у чуму вирішили не скасовувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ