Today.ua

Олег Винник емоційно кричить на своїх підопічних в шоу «Голос країни»

Популярний український співак і зоряний тренер у вокальному шоу «Голос країни» показав бекстейдж процесу підготовки команди до прямих ефірів. Олег Винник заявив, що буде кричати на них, якщо щось піде не так.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олег Винник показав нарізку кадрів, знятих за лаштунками підготовки до прямих ефірів на шоу «Голос країни». Кожен з підопічних «підкорювача вовчиць» дуже намагається показати всі свої таланти і здібності. Не менш хвилюючий цей період і для їх зіркового тренера.

У якийсь момент Олег Винник заявив, що буде кричати емоційно, щоб артисти його почули. Бекстейдж підготовки Діляри Дідаевої, Сергія Нейчева, Галини Куришко і Богдана Мухи, який співак опублікував в своєму Інстаграм, дуже барвисто показує, що Олег Винник опрацьовує з підопічними кожен рух, кожен звук і навіть кожен жест.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

Підписники артиста впевнені, що саме Олег Винник зумів зібрати найсильнішу команду в шоу «Голос країни»

«Спасибі за цікаве закулісне відео! Успіху і Перемоги Вам і Вашій сильній команді!», «Олеже, дякую за відео. Чекаємо прямих ефірів. Удачі. Ви- Найкращі», «Клас, ви найкращий тренер для нас ? », «Супер !!! Молодці !!! ???А ваш тренер-лучший !!! ❤️❤️❤️ ».

Нагадаємо, раніше Олег Винник зробив несподіване зізнання про своє особисте життя. Що приховував від глядачів артист?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ