Today.ua

Олег Винник після концерту отримав несподіваний подарунок від фанатки

Олег Винник має величезну армію прихильниць, які скуповують всі квитки на його концерти. Нерідко фанатки готують для свого кумира сюрпризи: саморобний одяг, картини, сувеніри та багато іншого. Як зізнався сам артист, дуже часто йому дарують їжу.

На питання журналіста про те, чи не боїться співак, що його можуть отруїти, він зазначив, що не вірить в таке. Олег Винник підкреслив, що не може відмовити, коли жінка простягає йому закрутки, зроблені власними руками. Знаючи, що музикант ніколи не відмовляється від презентів, шанувальниці з радістю готують для нього різні смаколики.

На цей час успішний артист перебуває в турі українськими містами. Нещодавно він дав концерт в Дніпрі, де одна з "вовчиць" вручила йому несподіваний подарунок: вітальний торт. Десерт складався з двох ярусів: перший їстівний, прикрашений чорною мастикою у вигляді клавіш від фортепіано, нот, золотих кульок і з написом "Шалене кохання". Другий ярус - пластика коробка, всередині якої можна побачити живі квіти, велике червоне серце і гірлянду. А на самій верхівці напис "Олег Винник". Судячи з обличчя артиста, коли йому вручили торт, він був дуже здивований і з радістю прийняв подарунок. Варто зазначити, що день народження у співака ще не скоро. Народився музикант і композитор 31 липня.

"Дніпро, отримав від вас купу емоцій! ... Хочеться, щоб концертні фото не закінчувалися в стрічці. До нових зустрічей, мої любі. Чекайте новин!" - зазначив співак.

Концерт Олега Винника в Дніпрі був передостаннім в його турі. Останній виступ він дасть аж 25 листопада в Києві.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

Нагадаємо, Олег Винник розповів, чому насправді приховує своє особисте життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ