Today.ua

Олег Винник зробив дружині приємний сюрприз прямо під час концерту

Олег Винник дав свій перший концерт відтоді, як взяв перерву через пандемію коронавірусу. Артист не став відмовлятися від свого традиційного святкового концерту на честь 8 березня. Його дружина Таюне була, звичайно ж, поруч з ним.

У Міжнародний жіночий день в Броварах відбувся довгоочікуваний концерт українського співака. Олег Винник з'явився на сцені в чорних брюках і сорочці. Зал був повний прихильниць, яких артист привітав зі сцени.

В ході виступу фанатки вручили виконавцю величезну кількість букетів, один з яких він урочисто передав своїй бек-вокалістці та, за сумісництвом, своїй дружині Таїсії Сватко. Музикант став на одне коліно і простягнув коханій красивий букет тюльпанів, привівши глядачів у захват. Таюне виглядала відмінно, змінивши кілька сценічних нарядів. В особистому акаунті в Інстаграм Олег Винник опублікував офіційні фотографії з концерту і звернувся до прихильниць:

«Найчарівніші, найпотрібніші наші дівчата, з Вашим святом, зі святом Весни! Ви даєте нам ангельські крила і сили! Сили жити, творити й носити вас на руках! Учора був радий вітати красунь у Броварах, нарешті зі сцени! Концерт дозволили, але без вас його би, звичайно, не було!» - зазначив у публікації співак.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова зізналася, чому відмовилася брати участь з Олегом Винником в шоу «Танці з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ