Today.ua

Олег Винник: три найважливіші жінки в житті українського артиста

Один з найкрасивіших чоловіків України 2019 го року і талановитий виконавець Олег Винник ретельно приховує своє особисте життя. Мікроблог співака в Інстаграм розповідає глядачеві лише про його творчі досягнення. Але все ж, дещо особисте про артиста стало відомо широкому загалу.

«Підкорювач вовчиць» дуже любив свою матір. Саме від Анни Яківни Олег Винник перейняв безмежну любов до музики і вокалу. Співак трепетно і ніжно ставився до матері, був їй хорошим і дбайливим сином. Ганна Яківна померла в 2013-му році.

До сих пір пам'ятає Олег Винник своє перше кохання - дівчину з його рідного села Ніну. Подруга дитинства знаменитого артиста працює продавцем в сільському магазині, а пісня «Ніно», ймовірно, присвячена саме їй і тим почуттям, які відчував юний Олег Винник до дівчини. До слова, все це відбувалося в житті «підкорювача вовчиць», коли йому ледь виповнилося 14 років, тоді ж він зробив татуювання з ім'ям коханої ... Про це співак розповів в інтерв'ю програмі «Слава+» на YouTube.

Таюне (Таїсія Сватко) - бек-вокалістка Олега Винника. З чарівною блондинкою співак проводить майже весь свій час. Разом з нею їздить на гастролі, виступає на сцені, навіть їздить відпочивати. З цієї причини і з'явилися чутки, що пара давно одружилася. Хоча сам Олег Винник відмовляється коментувати будь-які питання і домисли про його сімейне життя. Правда, в 2015-му році Олег Винник розговорився з журналістом німецького видання і розповів, що у нього є дружина і син.

Нагадаємо, раніше Олег Винник здивував своїх фанаток новим образом. Співак приміряв імідж солідного чоловіка в окулярах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ