Today.ua

Ольга Сумська опублікувала відео з душу і розкрила хороші новини

Ольга Сумська спародіювала відому сцену з «Титаніка», повідомивши, що візьме участь у новому розважальному шоу «Ліпсінк Батл». Українська актриса опублікувала забавне відео з душу, ворушачи губами в такт пісні Селін Діон.

У Інстаграм успішна українська ведуча опублікувала жартівливе відео, зняте в душі. Ольга Сумська виконала трек відомої канадської та французької виконавиці за запітнілим склом. У кадрі актриса постала з розпущеним волоссям, нафарбованими очима і губами. Позувала Ольга без одягу, обернувшись рушником, і зовсім не побоялася здатися смішною.

«Ну що, друзі мої! Я приймаю естафету від Юлії Саніної і беру участь в «Ліпсінк Батл» на 1+1! Як думаєте, яку суперзірку мені пощастило зіграти на сцені? Одне скажу - буде гаряче! А зараз вашій увазі - невечлика пародія на Селін Діон і пісню всіх часів і народів!» - зазначила в публікації Ольга Сумська.

Як зазначила сама актриса, в зйомці відео їй допомагала її доросла дочка Анна.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)

Підписники зірки прийшли в захват від такого несподіваного ролика. Свої емоції вони висловили в коментарях:

«Яка ви неймовірно красива жінка», «Яка ви шикарна», «Ви шикарна актриса і чудова людина. Дуже чекаю передачі з вами Молодець Ольга! супер», «Чекає не просто вогонь або бомба ... Буде ПОЖЕЖА з яскравими іскрами», «Ольга, та ви просто ураган чуттєвості і пристрасті, аплодую стоячи».

Нагадаємо, Олег Винник зізнався, чому вигнав чоловіка Ольги Сумської з "Голосу країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ