Ольга Сумська порадувала підписників рецептом улюбленої страви з дитинства, яка стане прикрасою для новорічного столу. Проста в приготуванні закуска буде першою з'їдена гостями та рідними.
Українська актриса Ольга Сумська згадала, як була ще зовсім маленькою, і поділилася з фанатами улюбленим рецептом фаршированих яєць білими грибами.
«Нарешті ділюсь улюбленим рецептом з дитинства ... Смакота фантастична! На новорічному столі першими з‘їдять саме ці грибочки серед різномаїття страв...», - зазначила ведуча.
Рецепт приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Зварити яйця вкруту, остудити й дістати жовток.
Підсмажити до готовності дрібно нарізану цибулю і змішати з жовтком.
Перемелені на м'ясорубці сухі білі гриби або готове борошно з білих грибів додаємо до цибулі та жовтка.
Солимо, перчимо до смаку і додаємо трохи майонезу.
Половинки яєць начиняємо грибною сумішшю і з'єднуємо їх, трохи підрізавши низ, щоб вони стояли.
Тарілку вистилаємо листям салату або іншою зеленню, виставляємо фаршировані яйця, робимо капелюшки з помідор і додаємо точки зі сметани. Мухоморчики готові!
Нагадаємо, Ольга Сумська розповіла, як назвали її другого онука.