Today.ua

Ольга Сумська змінила зачіску та помолодшала на кілька років

Ольга Сумська продовжує експериментувати над зовнішністю. Артистка продемонструвала, наскільки зміна зачіски може вплинути на зовнішній вигляд і візуально скинути кілька років.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська актриса зняла себе в одному з київських салонів краси. Ольга Сумська похвалилася новою зачіскою та кольором волосся. Артистка злегка вкоротила довжину і зробила драбинку, а також змінила колір волосся на кілька відтінків світліше і з переходом від темного коріння.

"Друзі, як вам довжина? Я в захваті. Скинула кілька років. Що таке зачіска, що таке довжина. Клас. Як вам колір", - зауважила захоплена актриса.

Більшість шанувальників була приємно здивована змінами, зазначивши "так". Нова зачіска з більш короткою стрижкою справді личить Ользі Сумській. Свій оновлений образ артистка вирішила вигуляти вулицями Києва. До неї приєднався чоловік, актор Віталій Борисюк, та молодша донька Ганна. Для виходу відома актриса вибрала гарну довгу джинсову сукню з довгими рукавами, грубі високі черевики на шнурівці та рюкзак. Нагадаємо, чоловік Ольги Сумської присвятив їй зворушливу пісню про кохання: "Ти потрібна мені дуже".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ