Today.ua

Оля Полякова кардинально змінила колір волосся

Оля Полякова, як людина сцени, дуже часто змінює образи. Попри це, артистці завжди є, чим здивувати своїх численних шанувальників. "Королева ночі" похвалилася своїм новим відтінком волосся, з яким вона більше схожа на казкову принцесу.

В особистому акаунті в Інстаграм українська суперблондинка опублікувала нове фото. На Селфі Оля Полякова зобразила себе з новою зачіскою. Артистка з'явилася в кадрі з довгим волоссям ніжно-рожевого/персикового відтінку. Її зачіску завили в легені пляжні хвилі, а на обличчя нанесли натуральний макіяж, що підкреслює природну красу виконавиці.

"Влітаємо в "Маска"! Ви готові до нових образів?" - поцікавилася у підписників зірка.

Своєю публікацією Оля Полякова оголосила про вихід нового сезону популярного шоу "Маска", переможницею якого в першому сезоні стала нова "Холостячка" Злата Огневич. Зоряні детективи повертаються: DZIDZIO, Настя Каменських, Олег Винник і Оля Полякова знову будуть відгадувати, хто ж з артистів ховається під маскою того чи іншого персонажа.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Своїм зовнішнім виглядом українська співачка справила враження на публіку, і вони обсипали її численними компліментами:

"Джоконда", "Красуня", "Нереальна", "Дуже красиво", "Супер красуня", "Красиво. Дуже жваво", "Леді Гага", "Шикарна", "Богиня", "Оооо, який колір волосся".

Нагадаємо, Оля Полякова на емоціях звернулася до публіки: "Проміняв мене на іншу бабу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ