Today.ua

Оля Полякова показала, як відпочиває в Туреччині з мамою і дочками

Оля Полякова на час локдауну в Києві полетіла в теплі краї. Попри те, що у зірки є розкішна дача в передмісті, оточена лісом, і знаходиться на березі Дніпра, співачка вирішила полетіти в іншу країну. З Туреччини артистка активно ділиться фото і відео разом з мамою і дочками.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська співачка розповіла підписникам, що летить у відпустку. Місцем свого відпочинку артистка вибрала сонячну Туреччину, а саме новий готель, що тільки відкрився. Зупинилися Оля Полякова з дочками та мамою в 5-зірковому готелі Rixos Sungate в Кемері. Співачка зняла двоповерховий будиночок, в якому поселила всю свою сім'ю.

Зустрічали зірку і її рідних біля номера кілька працівників готелю, які вручили Олі Поляковій, Маші та Алісі букети квітів. Незабаром після цього співачка показала, як відпочиває на теплому узбережжі Чорного моря. Вранці дівчата відправилися на сніданок, де їх чекали овочева, сирна і фруктова нарізки, риба, соки й салати, а також полуниця з шоколадом. Наїлася Оля Полякова та її дочки від душі.

Після цього вони вирушили на пірс, де насолодилися видом на море, розслабилися на шезлонгах і позасмагати під палючим сонцем. У відео Оля Полякова показала своїх старших дочок: 16-річну Машу, яку часто обговорюють шанувальники артистки, і 9-річну Алісу. Дівчатка ростуть дуже різними. Старша вже у всю повторює за мамою, активно веде соціальні мережі, знімає відео і любить з'являтися в сторіз. Молодша ж все ще дитина, і не дуже любить, коли її знімає мама для своїх сторіз. Також Оля Полякова показала свою красиву молоду маму. Світлана Іванівна виглядає відмінно на тлі своєї нестаріючої дочки.

Нагадаємо, Оля Полякова показала обличчя після "пластики". Співачка зазначила, що не всім же бути богинями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ