Today.ua

Оля Полякова показала себе без макіяжу

Оля Полякова вважає за краще ставити своїх хейтерів на місце. У Інстаграм зірка відповіла на випади в її сторону про те, що без макіяжу вона страшна. Артистка показала широкій публіці, як вона виглядає, коли на її обличчі немає ні грама косметики.

У Інстаграм-сторіз успішна українська виконавиця опублікувала відео, в якому зізналася, що дуже часто отримує повідомлення про те, що вона без макіяжу виглядає не кращим чином.

«Деякі пишуть мені, що я без макіяжу страшна. А я вважаю, що я - розкішна без макіяжу», - зазначила в публікації співачка.

До того ж вона ініціювала опитування серед своїх підписників. В результаті з нею погодилося 86% респондентів і лише 14% висловилися проти заяви зірки про її беззастережну красу. Напередодні Оля Полякова відвідала кабінет косметолога, де провела омолоджуючу процедуру. Суперблондинка скористалася модною методикою - мікрострумовою терапією. Процедура, як відомо, пов'язана з впливом електричного струму на шкіру, проникаючи в глибину м'яких тканин. Застосування даної процедури омолоджує шкіру, лікує її, підтягує м'язи, прибирає набряклість, «відкриває очі». А тому не дивно, що Ольга так прекрасно виглядає. Нагадаємо, дочка Олі Полякової кардинально змінила колір волосся. Над перетворенням Маші постаралася сама зіркова матуся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ