Today.ua

Оля Полякова влаштувала зухвалу фотосесію в бікіні на борту яхти

Оля Полякова зараз знаходиться в Одесі. Українська співачка викликала фурор на червоній килимовій доріжці Одеського міжнародного фестивалю, а тепер ще й вирішила стати царицею морською. Зірка поділилася знімками в бікіні з яхти.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна виконавиця опублікувала серію фотографій. У кадрі Оля Полякова постала в білосніжному роздільному купальнику, розпустивши волосся і закривши очі від сонця темними окулярами.

"Одессочка прекрасна! За традицією 1,2,3,4,5 або 6?" - зазначила в публікації Оля Полякова, пропонуючи фанатам обрати краще фото.

37-річна артистка справді величезна молодець. Вона як і раніше тримає себе в формі і її тілу можуть позаздрити навіть молоді дівчата. Виконавиця може похвалитися стрункими довгими ногами без целюліту, плоским животом, вузькою талією, підтягнутими сідницями і грудьми, а також рівною шкірою без вад.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Напередодні літа Оля Полякова разом з мамою побували в одному із закладів під Києвом, де проходили детокс-дієту, кожен день втрачаючи по кілограму.

"Супер фотки і супер фігура !!", "Все вогонь, як завжди" ,"Оля - Богиня грації та краси. І подивитися і послухати приємно", "Оля, ти на всіх КОРОЛЕВА ...!", "Ти чудова", "Йоханний бабай, ось це так форми! Краса", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, Оля Полякова підкорила публіку на кінофестивалі в Одесі. Шанувальники визнали, що артистка в новому образі виглядає років на 10 молодше свого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ