Today.ua

Оля Полякова в блискучому боді і короні показала відео свого тренування

Оля Полякова не нудьгує на карантині. Співачка знову зайнялася тим, що веселить українців в період карантину. Крім того, що зірка запустила другу версію свого "коронавірусного" шоу "ПоляБачення", вона ще й радує фанатів кумедними роликами. На це раз артистка показала, як вона в сценічному вбранні і з короною на голові займається в спортзалі.

Успішна українська співачка потішила Мережу публікацією феєричного ролика, який вона завантажила в свій особистий аккаунт в TikTok. У кадрі можна побачити Олю Полякову одягнену в блискуче боді з бахромою, сріблясті чобітки на підборах і корону. Її волосся завите в дрібні кучерики, а на обличчі яскравий макіяж.

"Тренуйся як Королева",- підписала публікацію артистка.

У короткому ролику Ольга розмашисто йде по біговій доріжці в яскравому вбранні, а бахрома на її вбранні гойдається з боку в бік, дозволяючи розгледіти пружні сідниці зірки. Після Полякова перейшла на тренажер, щоб виконати вправу "метелик" - артистка сіла, провокаційно розставивши ноги. На камеру вона також продемонструвала свої пишні груди під час виконання вправ на біцепс.

Менш ніж за добу відео набрало величезну кількість переглядів і лайків і стало вірусним.

@polyakova_olya ## треніруйсякак Королева ? ## superhot ## superwoman ♬ Maniac (Flashdance Version) (Re-Recorded / Remastered) - Michael Sembello

Оля Полякова пообіцяла підписникам знову разом з ними пережити всі обмеження, пов'язані з пандемією. Якщо в торік її метою було смішити людей і розповідати про своє особисте життя, то в цьому році вона вирішила принести більше користі за допомогою свого "ПоляБачення". Зірка почала проводити онлайн-тренування, пообіцяла розповісти про догляд за собою, запрошувати відомих особистостей і навіть розповісти про те, як справлятися з наслідками коронавірусу.

Нагадаємо, Оля Полякова перестаралася з пластикою і збільшенням губ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ