Today.ua

Оля Полякова в міні-шортах і топі похвалилася сталевими кубиками преса

Оля Полякова відпочиває з сім'єю на березі теплого моря. З шанувальниками зірка часто ділиться кадрами з відпустки. На цей раз виконавиця просто підкорила кубиками преса, похвалившись стрункістю в коротеньких шортах і топі.

«На пляж», - коротко підписала публікацію в Інстаграм-сторіз артистка.

Оля Полякова зображена на Селфі у ванній кімнаті разом зі своєю старшою дочкою. 37-річна співачка похвалилася своїми соковитими формами в коротких джинсових шортах і золотому верху від купальника. Вся увага була прикута до її живота: вузької талії та кубиків пресу. Ольга багато працює над своїм тілом, щоб виглядати на всі сто. Навіть у відпустці артистка не забуває про вправи та відвідує спортивний зал. 16-річна Маша Полякова постала на знімку в чорних легінсах й рожевому верху від купальника. Мама і дочка залишили волосся розпущеним, і наділи сонцезахисні окуляри.

Трохи пізніше Оля Полякова опублікувала фото сплячої дочки на шезлонгу на березі.

«Спить моя козочка», - ласкаво підписала публікацію співачка.

Нагадаємо, Оля Полякова поділилася чудовими кадрами, знятими на пляжі. «Королева ночі» позувала в бікіні, похвалившись всім, чим її нагородила матінка природа. Дочка виконавиці також опублікувала фото в купальнику, але зіткнулася з критикою на свою адресу. Дівчинці порадили схуднути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ