Today.ua

Оля Полякова в українській сукні виконала гімн України на стадіоні у Греції

У грецькому місті Афіни відбувся благодійний матч "Шахтар" – "Олімпіакос". Виручені з товариського матчу кошти було передано на закупівлю гуманітарної допомоги Україні. Українська співачка Оля Полякова стала запрошеним гостем, виконавши національний гімн.

Варто зазначити, що на стадіоні залишили окремий сектор, де місця вболівальників зайняли дитячі іграшки – таким чином вшанували пам'ять загиблих у війні дітей.

На стадіоні Оля Полякова, яка у перші дні виїхала з Києва, перебравшись із дітьми у безпечніше місце, з'явилася у гарному українському вбранні. Зірка одягла білу вишиванку з блакитним візерунком і пензликами та синю спідницю-міді. Волосся виконавиця прибрала в красиву зачіску, поклавши локони в голлівудські хвилі, нанесла стрілки та рум'яна.

В особистому акаунті в Інстаграм Оля Полякова з початку війни вела активну позицію, показувала правду, фото з Бучі та закликала білорусів не вступати у війну Росії проти України. Як результат мікроблог артистки був заблокований або керівництвом платформи, або через численні скарги представників "російського миру".

Нагадаємо, Олена Зеленська зізналася, коли востаннє бачила чоловіка: "Спілкуємось лише телефоном".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ