Омлет “Селянський сніданок“ з картоплею: рецепт простої і ситної страви нашвидкуруч

Автор: Шевченко Лилия

Омлет "Селянський сніданок" - це смачна і ситна страва, яке готується швидко та просто. Для його приготування знадобляться яйця, картопля і все, що є в холодильнику - сосиски, риба, м'ясо, овочі.

Омлет “Селянський сніданок“ з картоплею: рецепт простої і ситної страви нашвидкуруч - today.ua

Омлет на сніданок по-селянськи

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 250 г картоплі
  • 60 г вареної ковбаси або сосисок
  • 50 г копченої грудинки
  • 0,5 цибулини
  • 50 мл молока
  • 4-5 пір'їнок зеленої цибулі
  • Сіль і перець за смаком
  • 2 ст. л. вершкового масла для смаження

Спосіб приготування:

Картоплю зваріть "в мундирі" до готовності, очистіть від шкірки і наріжте кружальцями. Варену ковбасу і грудинку поріжте смужками.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

На великій сковороді розігрійте половину зазначеної в рецептурі норми вершкового масла, всипте подрібнений ріпчаста цибуля, смажте до рум'яної скоринки. Додайте в сковороду грудинку та ковбасу. Готуйте, помішуючи, хвилин 7-8. Перекладіть вміст сковороди на тарілку. Омлет “Селянський сніданок“ з картоплею: рецепт простої і ситної страви нашвидкуруч Обсмажте кружечки картоплі на вершковому маслі до золотистої скоринки з двох сторін, всипте ковбасу з грудинкою. Яйця збийте з молоком і спеціями, вилийте в сковороду до решти продуктів. Накрийте кришкою і готуйте на мінімальному вогні близько 12 хвилин.

Перекладіть готовий омлет на сніданок на велику тарілку, посипте подрібненою зеленою цибулею і відразу подавайте до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також до сніданку солодкий омлет з сиром і корицею. Додатково до нього можна подати фрукти, сметану або посипати тертим шоколадом.