Today.ua

Омлет по-гавайськи за 10 хвилин: простий рецепт страви, смачнішої за екзотичну піцу

У моменти, коли потрібно швидко і дуже смачно нагодувати велику компанію або сім'ю, виручить рецепт омлету по-гавайськи. Страва виходить соковитою і екзотичною на смак, а готується в лічені хвилини.

Омлет по-гавайськи з шинкою

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Шинку і ананаси поріжте невеликими кубиками, сир натріть на дрібній тертці. Розбийте в глибоку миску яйця, влийте молоко і збийте до однорідності за допомогою віночка або звичайної виделки. Змастіть вершковим маслом сковороду, поставте на плиту і добре розігрійте. Яєчну суміш вилийте і розрівняйте по дну сковороди лопаткою. Коли омлет схопиться, розподіліть по поверхні яєчної коржі шинку, кубики ананаса і полийте сметаною. Зверху посипте тертим сиром.

Накрийте сковороду кришкою і дочекайтеся, поки сир розплавиться. Перекладіть омлет по-гавайски на велике блюдо, наріжте порційно і відразу подавайте до столу.

Смачного!

Приготуйте також смачний і ароматний омлет з кабачками і помідорами. Рецепт дуже простий і доступний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ