Омлет - одна з найрізноманітніших страв в світі. Його можна готувати з м'ясом, рибою, овочами, молоком, фруктами та ягодами. У сезон полуниці пропонуємо приготувати омлет з цією чудовою ягодою та м'яким сиром. Вийде смачний і корисний сніданок для всієї родини.
Омлет з полуницею і м'яким сиром
Інгредієнти:
- 6 яєць
- 150 мл молока
- 2 столові ложки цукру
- 150 г полуниці
- 50 г вершкового сиру
- 1 ч. л. рослинної олії
Спосіб приготування:
1. У глибоку миску вбийте яйця, влийте молоко і всипте цукор. За бажанням можна додати ваніль або корицю. Збийте міксером яєчно-молочну суміш до однорідної консистенції.
2. Дно сковороди змастіть рафінованою рослинною олією, розігрійте на середньому вогні.
4. На одну половину омлету викладіть вершковий сир і нарізану пластинками полуницю. Накрийте другою половиною, смажте під кришкою 3 хвилини.
Подавайте омлет з полуницею і вершковим сиром в теплому або холодному вигляді, полив сиропом з варення або зі сметанним соусом.
Смачного!
Приготуйте також смачні сирники під вершковим соусом. Простий рецепт корисного сніданку.