У сезон дозрівання гарбуза обов'язково потрібно побалувати свою сім'ю смачними стравами з ароматної м'якоті цього корисного і смачного овоча. Омлет з гарбуза з сиром і овочами готується дуже швидко та просто.
Омлет з гарбуза з сиром
Інгредієнти:
- 180 г м'якоті гарбуза
- 2 яйця
- 100 мл молока
- 80 г сиру
- 0,3 пучка зеленої цибулі
- 5 гілочок свіжої зелені
- 1 невеликий помідор
- 0,5 стручка болгарського перцю
- 100 г твердого сиру
- 50 г вершкового масла
Спосіб приготування:
У глибокій сковороді розтопіть вершкове масло, влийте води, щоб вона покрила дно, всипте нарізану кубиками м'якоть гарбуза. На мінімальному вогні під кришкою тушкуйте овоч до м'якості.
Популярні зараз
Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників
У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу
Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг
Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки
Всипте до шматочків гарбуза дрібно нарізаний перець, а хвилин через п'ять - тонкі пластинки томатів. Готуйте на середньому вогні хвилини три. У цей час сир змішайте з подрібненою зеленою цибулею і зеленню. Перекладіть до овочів і перемішайте. В окремій мисці збийте яйця з молоком, залийте отриманою масою вміст сковороди. Накрийте кришкою і знизьте вогонь до мінімального.
Коли омлет з гарбузом і сиром схопиться, посипте його тертим сиром і знову накрийте кришкою на пару хвилин. Готовий омлет наріжте шматочками, розкладіть по тарілках і відразу подавайте до столу.
Смачного!
Приготуйте також омлет з гарбузом і шпинатом. Рецепт смачної і корисної страви для всієї родини.