Готувати омлет в СВЧ одне задоволення. Яйця збиваються в тій же посуді, в якій потім готуються. Страва виходить ніжною і пухкою. Омлет в мікрохвильовці - це просто, швидко і дуже смачно!
Омлет в мікрохвильовці
Інгредієнти:
- 3 свіжих курячих яйця
- 2 ст. л. води, молока, сметани або вершків
- 2-3 ст. л. свіжих або заморожених овочів
- 2 ст. л. відвареного м'яса або ковбаси
- 1 ст. л. тертого сиру
- сіль і мелений чорний перець за смаком.
Спосіб приготування:
Візьміть велику керамічну або скляну чашку. Ємність повинна бути чистою і сухою. Розбийте в кружку яйця, гарненько збийте виделкою до однорідності.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Додайте до яєчної маси сіль і дрібку меленого чорного перцю, влийте воду. Ще раз збийте виделкою.
Відварене м'ясо поріжте дрібними шматочками, змішайте з жменею овочевої суміші. Всипте начинку в чашку з яєчної сумішшю. Перемішайте. В кінці всипте натертий сир і ще раз перемішайте вилкою.
Поставте чашку з яєчно-овочевою сумішшю в мікрохвильову піч. Встановіть максимальну потужність і готуйте 2-3 хвилини. Готовий омлет повинен помітно збільшитися в обсязі, стати щільним і пружним.
Смачного!
Приготуйте також омлет по-гавайски, який смачніше однойменної піци. Рецепт дуже простий і швидкий.