Today.ua

Він українець: “Міс Україна Всесвіт“ Ганна Неплях розповіла про свого нового хлопця

Найкрасивіша українка Ганна Неплях розповіла шанувальникам, як складаються її стосунки із хлопцем, якого вона зустріла на Балі. Варто відзначити, що всього кілька місяців тому 28-річна королева краси насолоджувалася дорогим паризьким життям з іншим таємним шанувальником.

Чоловіків володарка титулу "Міс Україна Всесвіт" міняє як рукавички. Вона сама відкрито заявляє, що заміж не поспішати, бо їй подобається її свобода.

"Боже борони, я ще надто молода і дорожу своєю свободою для цього (щоб вийти заміж - примітка Редактора)", - заявила королева краси.

В особистому акаунті в Інстаграм Ганна Неплях ініціювала відповіді на запитання шанувальників, і багато з них, звичайно ж, стосувалися її особистого життя. На запитання фаната про те, як красуня познайомилася з хлопцем і якою він є національності, вона зазначила:

"З України. Ми познайомилися, коли компанією їздили на сусідній острів, і я зайняла його місце, тоді йому я здалася жорсткою сучкою".

Також вона розповіла, як складаються їхні стосунки, адже хлопець залишився на Балі, а вона полетіла до України.

"Я не вірю у відносини на відстані, якщо у вас немає можливості зустрічатися регулярно, щонайменше раз на місяць. Він працює на Балі і не вірить у довгострокові відносини. Так і складаються наші відносини", - зазначила Ганна Неплях.

Нагадаємо, найкрасивіша українка Ганна Неплях показала, як відсвяткувала 28-річчя у Каннах. "Міс Україна Всесвіт" набрала 9 кілограмів, а виглядати стала ще краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ