Today.ua

“Вона ще й без трусів“: “Холостячка“ Ксенія Мішина розчарувала вибором вбрання для лінійки в школі сина

Ксенія Мішина, як і інші матусі, відвела свого сина на лінійку з нагоди 1 вересня. На подив шанувальників, головна героїня першого сезону самого романтичного українського шоу "Холостячка" обрала абсолютно недоречний для цього наряд.

Сьогоднішнім ранком, 1 вересня, батьки по всій країні зайняті приємними клопотами, зборами дітей в школу і переживанням хвилюючих емоцій на лінійці. Фотографіями своїх підрослих чад вже поділилися Ірина Білик, Потап, Ольга Цибульська, Юрій Ткач та інші.

В особистому акаунті в Інстаграм екс-"Холостячка" Ксенія Мішина опублікувала дві фотографії. На першому фото вона показала себе красуню, одягнену в розкішний чорний костюм, що складається з широких штанів і подовженого піджака. Образ щаслива матуся доповнила босоніжками і невеликий сумочкою. Під низ піджака зірка серіалу "Фортечна" одягла топ, продемонструвавши свій плоский рельєфний живіт. Артистка вирішила наслідувати модне віяння, але зовсім забула про доречність, за що і була розкритикована.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

"У школу з голим животом - перебір", - зазначила одна з підписниць. На що їй жартома відповів Олександр Еллерт, з яким Ксенія Мішина, мабуть, знову зійшлася: "Вона ще й без трусів ... а це вже ганьба".

На другому фото екс-"Холостячка" показала свого сина-підлітка Платона.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт показали відео з весілля на Кіпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ