Today.ua

Спізнювалася на потяг: Катю Осадчу засудили за використання поліцейської машини в особистих цілях

Катя Осадча опинилася в центрі скандалу. Українську ведучу серйозно розкритикували за перевищення повноважень і використання поліцейської машини з мигалками в своїх особистих цілях.

У Мережі підняли крик користувачі після того в акаунті "ЗупиниЛося" з'явилася публікація про незмінну ведучу програми "Світське життя". Річ у тому, що теледіва побувала в Трускавці, а після зйомок спізнювалася на потяг. Тому їй організували поїздку на поліцейському бобику, та ще й з мигалками.

"Катю Осадчу запросили зробити гламур для партії Слуг народу в Трускавці. Після зйомок телезірка запізнилася на поїзд, тому її посадили в поліцейський вагон і відвезли з мигалками на ділянку. Осадча виявилася настільки багатою інтелектом, що не соромилася викладати це в свої Інста-історії. Президент, прем'єр-міністр, Катя Осадча. Хто ще в Україні їздить з мигалками?" - пише автор поста.

Українці обурилися таким вчинком української ведучої, засудивши її за використання свого становища і перевищення повноважень, та й взагалі багато ще в чому. Якщо одні критикували зірку, то інші відзначали, що поліцейські вчинили правильно, доставивши маму місячного сина вчасно на поїзд.

"Я правильно розумію, що тепер при запізненні на поїзд потрібно викликати поліцію, щоб довезли швидко і безкоштовно?", "А це, на хвилиночку, фінансується з наших податків", "Мене якось на автовокзал поліція підвозила, я конкретно запізнювався, ще й автобус трохи наздоганяли - і що??? До слуг народу відношення не маю ... Просто іноді і серед поліцейських люди зустрічаються", "А затримати поїзд у них мізків не вистачило?", "Не заздріть", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Катя Осадча зізналася, на скільки кілограмів хоче схуднути після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ