Today.ua

Осадча та Горбунов влаштували синові чарівне свято на день народження

Катя Осадча та Юрій Горбунов закотили шикарне свято, щоб відзначити четвертий день народження свого єдиного сина. Привітати хлопчика прийшли його зіркові хресні батьки Настя Каменських і Потап. На веселощі в стилі шапіто дітей розважали аніматори та фокусники.

Зоряні українські ведучі показали кадри зі святкування дня народження їхнього сина Івана. Катя Осадча, Юрій Горбунов та Іван вдягнули однакові наряди: чорні штани, жилет і білу сорочку.

«Батьки, невже вже 4? :) найочікуваніше свято - День народження Івасика. Івасичок, будь щасливим, наш хлопчик!» - підписала публікацію в Інстаграм незмінна ведуча шоу «Світське життя».

Щаслива родина зняла зал в розкішному ресторані, прикрасивши його в стилі цирку: кругом висіли паперові ліхтарики, гірлянди та квіти, а на стіні - вітальний плакат з написом «Івасику 4». У Інстаграм-сторіз зіркова матуся показала героїв, які розважали іменинника і його друзів: аніматора мильних бульбашок і навіть фокусника. Також вона показала пишний красиво прикрашений стіл.

«Так ніби тільки вчора ти народився!А сьогодні -тобі вже 4 рочки!!Будь здоровим і щасливим синок!!Ми тебе дуже любимо!!» - зазначив у публікації гордий батько.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

Нагадаємо, напередодні Катя Осадча повідомила, що стала жертвою афери, як і її колеги по шоу-бізнесу Настя Каменських, Світлана Тарабарова і Маша Єфросиніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ