Today.ua

Особняк в Лондоні і квартира в Києві: в Мережі показали, де живе Андрій Шевченко

Андрій Шевченко майже двадцять років живе на дві країни: Україну і Англію. У Києві у колишнього тренера збірної з футболу є квартира в будинку-монстрі на березі Дніпра, а на околиці Лондона - вражаючий маєток.

У Мережі показали величний особняк Андрія Шевченка в Лондоні, який він придбав на початку 00-х років. Тоді нерухомість обійшлася легендарному українському футболісту в 14 мільйонів доларів. Тут зірка футболу живе разом зі своєю дружиною, колишньою моделлю Крістін Пазік, і чотирма синами: 17-річним Джорданом, 15-річним Крістіаном, 9-річним Олександром та 7-річним Райдером.

За інформацією ЗМІ, в особняку Андрія Шевченка в Лондоні дев'ять спальних кімнат, власний спа-салон, басейн, гараж на декілька машин і озеро біля будинку. А ось в Києві у спортсмена є квартира в елітному багатоквартирному будинку на вулиці Грушевського, розташованому неподалік від стадіону "Динамо". Житло, судячи з усього, не маленьке, тому що уміщає в собі всіх дітей Андрія Шевченка. Дружину футболіста з синами не раз бачили біля будинку. Але все ж основним місцем проживання сім'я вважає Лондон.

Нагадаємо, дружина Андрія Шевченка показала рідкісні фото з сином в день його 9-річчя - Олександр зростає маминою копією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ