Відбивні з секретом: як приготувати соковите і смачне м'ясо на обід

Відбивні зі свинини часто виходять сухуватими, особливо якщо використовувати недостатньо жирне м'ясо. Кулінари знають, як покращити смак страви, яка буквально танутиме у роті. Для цього потрібно не забувати про два моменти під час приготування.

Відбивні з секретом: як приготувати соковите і смачне м'ясо на обід  - today.ua

Вам знадобиться шматок свіжої свинини, цибулина, пшеничне борошно, курячі яйця, олія, вода, лавровий лист та спеції. Наріжте м'ясо на шматки завтовшки близько 1-1,5 сантиметра і добре відбийте їх з обох боків.

Покладіть відбивні в миску. А тепер секрет: замаринуйте його без будь-яких калорійних соусів. Додайте в ємність сіль і перець за смаком, лавровий лист і цибулину. Залийте водою, яка має повністю покрити м'ясо.

Поставте тарілку в холодильник хоча б на півгодини, а краще на ніч. Після закінчення зазначеного терміну злийте воду та просушіть шматки м'яса паперовим рушником. Обваляйте відбивні у борошні та збитому яйці, після чого відправте на сковорідку.

Другий важливий момент: не шкодуйте соняшникової чи оливкової олії. М'ясо має смажитися на середньому вогні, а не підгорати, інакше вийде несмачним і "гумовим".

Відбивні з секретом: як приготувати соковите і смачне м'ясо на обід Відбивні, що підрум'янилися, відправте на тарілку, застелену паперовим рушником.

Готово! Соковите та ароматне м'ясо відмінно смакує у поєднанні з легкими овочевими салатами.

Нагадаємо, який секретний інгредієнт зробить гречану кашу розсипчастою.