Відбивні зі свинини часто виходять сухуватими, особливо якщо використовувати недостатньо жирне м'ясо. Кулінари знають, як покращити смак страви, яка буквально танутиме у роті. Для цього потрібно не забувати про два моменти під час приготування.
Вам знадобиться шматок свіжої свинини, цибулина, пшеничне борошно, курячі яйця, олія, вода, лавровий лист та спеції. Наріжте м'ясо на шматки завтовшки близько 1-1,5 сантиметра і добре відбийте їх з обох боків.
Покладіть відбивні в миску. А тепер секрет: замаринуйте його без будь-яких калорійних соусів. Додайте в ємність сіль і перець за смаком, лавровий лист і цибулину. Залийте водою, яка має повністю покрити м'ясо.
Поставте тарілку в холодильник хоча б на півгодини, а краще на ніч. Після закінчення зазначеного терміну злийте воду та просушіть шматки м'яса паперовим рушником. Обваляйте відбивні у борошні та збитому яйці, після чого відправте на сковорідку.
Популярні зараз
Названо дві категорії працівників, які мають максимальний попит серед роботодавців
У ТЦК пояснили, чому повістки поштою отримують і ті, хто оновили військово-облікові дані, і ухилянти
Названо автомобілі, які найчастіше викрадають в Україні у 2024 році
У Пентагоні зробили заяву щодо завершення війни Росії з Україною
Другий важливий момент: не шкодуйте соняшникової чи оливкової олії. М'ясо має смажитися на середньому вогні, а не підгорати, інакше вийде несмачним і "гумовим".
Відбивні, що підрум'янилися, відправте на тарілку, застелену паперовим рушником.
Готово! Соковите та ароматне м'ясо відмінно смакує у поєднанні з легкими овочевими салатами.
Нагадаємо, який секретний інгредієнт зробить гречану кашу розсипчастою.