Today.ua

“Тато плакав“: Тіна Кароль розповіла про своїх батьків, які втекли з Києва

У перший день війни неподалік будинку Тіни Кароль пролунали вибухи. У цей момент виконавиця перебувала у жіночому монастирі поблизу. У короткий термін артистка вирішила втекти з країни, і зараз перебуває в Польщі. А ось її батьки, які також мешкали у Києві, все ще перебувають на території України.

Тіна Кароль розповіла, що її батькам довелося тікати зі своєї домівки, як її бабусі під час Другої світової війни від фашистів.

"Мої батьки зараз в Україні. Тікали з Києва, як колись від нацистів тікала моя бабуся єврейка. Тато плакав, казав: "Моя мама так тікала", - зауважила Тіна Кароль.

Співачка нарікала на те, що російські війська бомблять Бабин Яр, назвавши це подвійним вбивством. Також вона звернула увагу на нелюдяність вчинків Росії, яка бомбардує пологові будинки та лікарні, що українки змушені народжувати у метро, підвалах та бомбосховищах. У Польщі Тіна Кароль створила інформаційний штаб, намагаючись достукатися до росіян та закликати їх стати проти своєї влади.

"Це новий фашизм. Росіяни, не дозвольте знищити себе. Вставайте! Не бійтеся! Цих міліціонерів не так багато, вас більше. Їм не вистачить сил, щоб порозумітися з вами. Вас більше. Будьте вільні!" – наголосила вона.

Нагадаємо, Антон Птушкін звернувся до росіян на тлі війни: "Все для того, щоб ви боялися"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ