Today.ua

Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яких в травні чекають великі проблеми

Гороскоп на травень 2021 року дійсно не втішний для чотирьох знаків Зодіаку. Астролог Павло Глоба розповів, кого проблеми і негаразди будуть переслідувати цілий місяць. Також експерт зазначив, на що слід звернути увагу, щоб полегшити собі життя.

Близнюки

Не легкі випробування випадуть на долю людей, народжених під знаком Близнюків. За словами астролога, для них не задасться весь місяць. Однак щоб хоч трохи себе розвантажити, експерт радить не братися за кілька справ одночасно, інакше є ризик не досягти позитивних результатів ні в одному з них.

Терези

У травні все буде залежати від Терезів, оскільки зірки обіцяють їм нелегкі випробування. Павло Глоба радить саме представникам цього знаку у всіх суперечках йти на компроміси, та й взагалі краще уникати будь-яких проблем. Постарайтеся проявити доброту і повагу до оточуючих.

Скорпіон

Вплив Плутона негативно позначиться на здоров'ї Скорпіонів. Тому Глоба радить влаштувати генеральне прибирання і позбутися від мотлоху, що завалявся в будинку. Не виключено, що в травні представників цього знака будуть переслідувати зневіра і підвищена стомлюваність.

Стрілець

А ось у Стрільців немає ніякого вибору, їм доведеться перетерпіти все травневі випробування, які зроблять їх тільки сильнішими. До того ж астролог не рекомендує скаржитися на неприємності, щоб ще більше не розгнівати долю.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вважають себе кращими за інших і схильні до заздрості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ