Печінкова запіканка, яку із задоволенням їдять навіть діти: рецепт корисного обіду або вечері

Автор: Анастасия Березовская

Печінка – дуже корисний продукт, багатий на залізо, а також на різноманітні мікроелементи. Вона корисна дорослим та дітям, а також тим, хто стежить за своєю фігурою. Ось тільки не всі її люблять, однак із цим рецептом ваші домочадці точно попросять добавки.

Печінкова запіканка, яку із задоволенням їдять навіть діти: рецепт корисного обіду або вечері - today.ua

Печінкова запіканка, яку із задоволенням їдять навіть діти

Складові:

  • 1 кг печінки
  • 300 г сала
  • 5 ст. л. манки
  • 3 яйця
  • 3 цибулини
  • 1 морква
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Сіль та чорний перець на смак

Спосіб приготування: Печінкова запіканка, яку із задоволенням їдять навіть діти: рецепт корисного обіду або вечері

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Печінку миємо, очищаємо від плівки. Нарізаємо на шматочки та пропускаємо через м'ясорубку.
  2. Нарізаємо сало і пропускаємо через м'ясорубку - перемішуємо.
  3. Солимо, перчимо, додаємо манку – перемішуємо.
  4. Вбиваємо яйця – перемішуємо.
  5. Дрібно нарізаємо цибулю. На тертці натираємо моркву. На розігріту сковороду виливаємо олію та обсмажуємо овочі.
  6. На застелену пергаментним папером форму виливаємо шар печінкової маси, викладаємо частину зажарки, шар маси, шар зажарки.
  7. Випікаємо у духовці до готовності.

Смачного!

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Пропонуємо вам також спробувати чіпси з картоплі в духовці або мікрохвильовій печі - рецепт хрусткої закуски за п'ять хвилин.

Головне