Today.ua

Пиріг “Зебра“ без пшеничного борошна: рецепт смачної та корисної випічки для всієї родини

Випічка з пшеничного борошна вищого ґатунку шкодить не лише фігурі, а й здоров'ю. Щоб залишатися стрункою і не хворіти, вчіться готувати без використання рафінованих продуктів. Пропонуємо простий та швидкий рецепт смачного пирога "Зебра", який відмінно доповнить меню дітей та дорослих.

Пиріг "Зебра"

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Трохи підігрітий кефір налийте в миску, змішайте з содою і залиште на 10 хвилин. Додайте просіяне кукурудзяне та рисове борошно та мед за смаком. Ретельно перемішайте масу до однорідності.

До яєчних білків додайте щіпку солі та збийте міксером до стійких піків. Акуратно вмішайте яєчну піну в тісто. Розділіть масу на дві рівні частини, в одну додайте|добавляйте| какао і перемішайте. Викладайте тісто, наливаючи його по одній столовій ложці в центр для випічки. Чергуйте темне та світле тісто. Зверху розкладіть ягоди та шматочки фруктів. Випікайте за 180 градусів 30-40 хвилин.

Смачного!

Дізнайтеся також, на якому борошні готувати сирники, щоб вони вийшли пишними та корисними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ