Today.ua

Пиріжки з яйцем та зеленою цибулею: два інгредієнта, які зроблять тісто пишним як пух

Смажені пиріжки готуються досить швидко і просто, вони ситні та обходяться господині недорого. Є два інгредієнти, які допоможуть зробити тісто пишним як пух.

Начинку можна вибрати будь-яку. Зараз весна - і на прилавках магазинів з'явилося багато зелені. Спробуйте приготувати смажені пиріжки з яйцем та зеленою цибулею. У тісто не треба додавати дріжджі, їх замінить сода. А м'якість та легкість йому забезпечать кефір та трохи сметани.

Інгредієнти:

Начинка:

Спосіб приготування

Спочатку потрібно приготувати начинку. Яйця відваріть та почистіть, після чого подрібніть кубиком. Зелену цибулю потрібно вимити, просушити паперовим рушником та нарізати. З'єднайте продукти, посоліть та поперчіть.

Для тіста потрібно спочатку трохи нагріти кефір, розчинити в ньому соду, додати цукор, сіль та олію. Змішайте інгредієнти до однорідності.

Борошно слід просіяти – бажано двічі. Додайте його до рідких компонентів і замісіть тісто спочатку ложкою, а потім руками. Тісто має вийти еластичним та не липнути до рук.

Накрийте миску з тістом пакетом чи харчовою плівкою і залиште на 10-15 хвилин. Потім тісто розділіть на шматочки, сформуйте пиріжки. Обсмажуйте їх на олії на середньому вогні.

Готові пиріжки з яйцем і зеленою цибулею треба викласти на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати смажені пиріжки без яєць та молока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ